Je bekijkt nu Signmaker gereedschap voor een eerlijke prijs

Signmaker gereedschap voor een eerlijke prijs

Sinds kort zijn wij begonnen met het aanbieden van een tweetal items voor de signmaker wereld. De reden hiervoor is simpel. Wij verbruiken en gebruiken aardig wat items om ons vak uit te kunnen oefenen. Dat is logisch natuurlijk maar om een voorbeeld te geven en wat tevens dus een van onze producten betreft: Een mesje voor je snijplotter. Je verslijt er geen 1 per week dat klopt maar gemiddeld 15,- voor een mesje betalen vonden wij toch wat vreemd. Daarbij komt ook nog eens dat je in de meeste gevallen gewoon rond de 7,- aan verzendkosten kwijt bent. Dus 20,- ben je al minimaal kwijt bij alle aanbieders. En datvoor 1 mesje…

Tijd voor verandering dus dachten wij. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor jou. Uit meerdere tests hebben wij een keuze gemaakt. Vanaf nu kunnen wij dus snijplotter mesjes aanbieden voor de Summa Sleep Snijplotters van hoge kwaliteit en extra lange levensduur én voor een eerlijke prijs.

Op dit moment zijn we nog wel even beperkt tot de 45 graden mesjes We zijn natuurlijk ook bezig met de 30 en de 60 graden mesjes. Doel is om ze alle drie aan te kunnen bieden en dat ze ook alle drie in je huidige meshouder van je snijplotter passen. in de meeste gevallen heb je – als je een 60 graden mes gaat gebruiken – een andere meshouder nodig. Niet handig en gaan we dus ook niet doen.

Prijzen:
(Inc. BTW)

Per stuk      : 7,-
Per twee     : 12,-
Per vijf        : 25,-

Bestellingen worden binnen 24 uur verzonden of kunnen worden opgehaald. Verzendkosten bedragen 2.50,-

signmaker

Dan nu het volgende: Ons tweede product de magneten. Ga je een auto wrappen of bestickeren dan mogen deze tools zeker niet ontbreken. En hier geld hetzelfde verhaal, in onze ogen word hier veel te veel geld voor betaald. En dat mag natuurlijk, maar het kan veel goedkoper, de prijzen zijn:

Per stuk          : 8.50,-
Per vijf voor  : 35,-

(Prijzen allemaal inclusief btw)

Grtzzz Team RR Customs…