Je bekijkt nu Interieurfolie

Interieurfolie

Interieurfolie is een hoogwaardige kwaliteit zelfklevende folie bijzonder geschikt voor het restylen of renoveren van interieurruimtes. Voor het beplakken van gladde oppervlakten zoals muren, panelen, plafonds, meubilair, deuren, liften, receptie- en vergaderruimten, gangen, balies, keukens en bureaus. Dit in plaatsen als kantoren, banken, ziekenhuizen, zorginstellingen, hotels, winkels, woningen en scheepsbouw.

Voor BUKO Infrasupport hebben wij de balie van hun nieuwe pand voorzien van interieurfolie. De balie was nog in prima staat maar paste niet bij de huisstijl van BUKO. Samen hebben wij de juiste kleur uit gezocht en alles in gemeten zodat we snel aan de slag konden.
Week later waren wij terug, twee man sterk plus de folie. En zie hier het resultaat na een halve dag.

Met keuze uit bijna 200 verschillende interieur folies zit er altijd een passende folie bij voor jouw. Naast en houtnerf, steenlook, marmer, metalen is deze folie ook in vele kleuren te verkrijgen.

Bij ons op het kantoor hebben wij niet alleen waaiers met de verschillende verkrijgbare folie maar ook hebben wij ons trappenhuis voorzien met deze interieur folie zoals je hier onder ook kunt zien.

Voor meer info of contact bent u altijd welkom, bellen, mailen of appen kan natuurlijk ook,

Mvg,

Team RR-Customs