Je bekijkt nu De Klop Groep

De Klop Groep

Nieuw jaar, nieuwe kantoor en nieuwe klanten. Daar kunnen we nu ook “De Klop Groep” aan toevoegen. Op maandag kregen we de aanvraag binnen voor 7 Toyota Aygo’s. Deze moesten in de huisstijl beletterd worden. Op zich geen probleem maar ze moesten voor vrijdag af zijn en er kwam er nog 1 bij, dus totaal 8 wagens.
De folie hebben we gelijk besteld op maandag daarna gelijk achter de computer om de bestanden snijklaar te maken voor de folie.

We houden wel van een uitdaging en kunnen ook met trots vermelden wij op donderdag auto nummer 8 klaar hadden. Wij blij en de belangrijker de klant, ik citieer: “Wel belangrijk om te vermelden dat we zeer tevreden zijn over je geleverde werk!!!”

Heeft u ook een nieuw jasje nodig voor het wagenpark? Je bent van harte welkom.

info@RR-Customs.nl
085 – 200 79 20