Je bekijkt nu CLUB MONDZORG

CLUB MONDZORG

Weer een mooi project in IJsselstein afgerond. Dit maal een tandarts praktijk genaamd “CLUB MONDZORG” voor de mensen die bekend zijn met het centrum van IJsselstein, ze zitten in het nieuw gebouwde pand op de plek waar vroeger de action was gevestigd.

Buiten hebben we verschillende ramen voorzien van quotes, op de deur naast de gebruikelijke info ook een qr code toegevoegd. Als mensen deze scannen komen ze gelijk op de site www.clubmondzorg.nl uit. Wilt u ook een qr code, neem contact met ons op. Vertel ons welke site of social media er verwezen mag worden en wij maken een qr code aan en komen die bij u op locatie plakken of je besteld ze en wij sturen ze op.

Verder hebben we binnen alle praktijkruimtes en deuren voorzien met de wel bekende “frosted folie”. De wc’s een duidelijk plaatje gegeven. En achter de balie het logo in het groot uit matt zwart vinyl.

Was weer een leuke klus, en wij wensen ze heel veel succes in IJsselstein.