Bedrukken/borduren

Al een aantal jaar leveren wij bedrijfskleding en bedrukken of borduren we die met tekst, een logo of een afbeelding. Ook voor vrijetijdskleding kun je bij ons terecht. Heb je een feestje of ga je op vakantie en wil je een uniek shirt met een leuke tekst of afbeelding? Wij maken het. Voor elk kledingstuk en budget vinden wij samen met jou altijd een passende oplossing op en in jouw maat.
Als je iets wilt bedrukken, borduren of bestickeren heb je een digitaal bestand nodig. De meeste bedrijven hebben een logo of afbeelding in een eps, ai of pdf bestand. Heb je dat niet dan is dat meestal geen probleem, en kunnen wij het aangeleverde logo of de afbeelding verwerken tot een bestand wat nodig is.

Je kunt gebruik maken van onze verzendservice. We komen ook graag op locatie langs om bijv een raamverduistering, sticker, decoframes of andere items aan te brengen of monteren. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om een bestelling dezelfde dag nog af te leveren.

Groot of klein, het formaat is geen probleem voor ons. En ook voor materiaal buitenshuis.

Een website of online winkel starten en binnen een week al online. Bekijk hier een van de webshops die wij gemaakt hebben. Beheren vanaf je mobiel, tablet of laptop. Een sms zodra er een bestelling wordt gedaan. In 1 overzicht al je betalingen en bestellingen bekijken. Standaard geleverd met Adsense en Analytics, voor een real time overzicht van je bezoekers en inkomsten. Wil je alleen iDEAL betalingen uit NL ontvangen of liever een paypal met creditcards? Dit zijn een paar opties om wereldwijd zaken te kunnen doen.

Voor meer info. Bel of mail ons. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar/beschikbaar.
Tel : 06-47132390
Mail: info@rr-customs.com

Mvg Team – RR-Customs

Sluit Menu
error: Content is protected !!
×
×

Winkelmand