Bedrukken/belettering

Bedrijfskleding, en Bedrukken,

Voor voetbalteams, wegwerkers, bouwvakkers of welke branche dan ook,  leveren en bedrukken wij kleding. Houdt u een feestje of gaat u op vakantie en wilt u een uniek shirt met een leuke tekst of afbeelding? Wij maken het. Voor elk budget en voor elke toepassing vinden wij samen met u altijd een passende oplossing.

Als u iets wilt bedrukken, of bestickeren hebt u een digitaal bestand nodig. Meestal heeft elk bedrijf wel een digitaal logo. Heeft u die niet, of wilt u een compleet nieuw logo? Dan maken onze DTP’ers graag een compleet (nieuw) digitaal bestand of huisstijl voor u.

Belettering

Geprint of uit snijfolie, wij leveren alle denkbare stickers voor elke toepassing en ondergrond, voor binnen en buiten. Wij komen graag op locatie om mooie dingen te maken. Naast de standaard folies monteren wij ook spiegelfolie, zandstraal folie, one way vision en warmtewerende folies. Uw logo, print of tekst op uw werkbus of auto geen probleem.

Wij gaan – indien gewenst – zelfs een stapje verder: wij leveren nu ook full car wraps! Onze DTP’ers bespreken graag samen met de klant het design en de gecertificeerde wrappers voeren daarna het werk professioneel uit. U en uw werknemers kunnen vervolgens met dat rijdende visitekaartje de weg op!

Reclame

Wij zijn ooit begonnen met het leveren van stickers en met bedrukken. Inmiddels is ons aanbod flink uitgebreid. Van A tot Z kunt u nu bij ons terecht voor uw reclame uitingen en signing.
Een foto geprint op aluminium, canvas, plexiglas, karton,  poster, spandoeken, behang naadloos met uw print, roll-up banners, raamfolie, bedrukte kussens, bierviltjes of slingers met jouw print, bouwhekdoeken, vlaggen etc.
Dit zijn een paar voorbeelden uit ons assortiment. Voor binnen en buiten hebben wij altijd de juiste oplossing en materialen.

Natuurlijk kunt u uw bestelling bij ons ophalen, maar u kunt ook gebruik maken van onze verzendservice. In speciale gevallen is het mogelijk om een bestelling nog dezelfde dag af te leveren.

Voor meer info. Bel of mail ons. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar/beschikbaar.
Tel : 06 – 47132390
Mail: info@rr-customs.nl
Algemene Voorwaarden

Mvg, Team – RR-Customs