Bedrukken/belettering

Bedrijfskleding, en Bedrukken,

Voetbalteam, wegwerkers, bouwvakkers voor elke branche leveren en bedrukken wij. Ook voor vrijetijdskleding kun je bij ons terecht. Heb je een feestje of ga je op vakantie en wil je een uniek shirt met een leuke tekst of afbeelding? Wij maken het. Voor elk kledingstuk en budget vinden wij samen met jou altijd een passende oplossing op en in jouw maat.
Als je iets wilt bedrukken,  of bestickeren heb je een digitaal bestand nodig. Meestal heb je als bedrijf zijnde een logo digitaal. Is dat er nou niet of wil je een compleet nieuw logo? Dan verzorgen onze DTP’ers een compleet (nieuw) digitaal bestand.

Belettering en Reclame, 

Wij leveren niet alleen alle denkbare stickers maar komen ook graag op locatie om mooie dingen te maken. En naast stickers is ons aanbod zo groot geworden dat u werkelijk voor alles op reclame gebied en signing  bij ons terecht kan tegenwoordig. Wil je een foto geprint op aluminium, canvas, plexiglas of een poster, een nieuw behang naadloos met jouw print, roll-up banners, raamfolie, bedrukte kussens, bierviltjes of slingers met jouw print, bouwhekdoeken, vlaggen etc.
Dit zijn een paar voorbeelden van ons assortiment, voor binnen en buiten hebben wij altijd de juiste oplossing en materiaal.

Je kunt gebruik maken van onze verzendservice. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om een bestelling dezelfde dag nog af te leveren.

Webshop,

Een website en/of online winkel starten en binnen een week al online. Bekijk hier een van de webshops die wij gemaakt hebben. Beheren vanaf je mobiel, tablet of laptop. Een sms zodra er een bestelling wordt gedaan. In 1 overzicht al je betalingen en bestellingen bekijken. Standaard geleverd met Adsense en Analytics, voor een real time overzicht van je bezoekers en inkomsten. Wil je alleen iDEAL betalingen uit NL ontvangen of liever een paypal met creditcards? Dit zijn een paar opties om wereldwijd zaken te kunnen doen.

Voor meer info. Bel of mail ons. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar/beschikbaar.
Tel : 06-47132390
Mail: info@rr-customs.com
Algemene Voorwaarden

Mvg Team – RR-Customs