Je bekijkt nu Wij zijn verhuisd!!!

Wij zijn verhuisd!!!

Eindelijk het is zover, we kunnen onze deuren openen. 1 Januari het begin van een nieuw tijdperk voor RR-Customs. Na 10 jaar hebben we nu een pand waardoor niks meer ons in de weg staat om mooie dingen te maken zonder beperkingen en in elk formaat.
Beneden hebben wij de plakruimte, volledig ingericht voor het beletteren van voertuigen of andere items. Boven is het kantoor, hier worden naast het drukken van kleding ook de stickers gemaakt. Daarnaast hebben wij alles wat wij leveren zichtbaar gemaakt voor de klant. Je kan dus langs komen om te kijken hoe een print op een bepaald product er uit ziet, of de materialen te zien en te voelen die wij gebruiken, maar ook op de ramen van ons pand zie je opties voor reclame en inkijk doormiddel van de verschillende raamfolies die wij aanbieden.

Van harte welkom, wel graag even contact op nemen van te voren. Wij zijn ook vaak bij klanten op locatie aanwezig dan kan het zijn dat er niemand aanwezig is op kantoor.

Ons adres is:

RR-Customs
Tiendweg 3
4131MC Vianen

Tot gauw…